söndag 17 januari 2010

TÖMKÖRNING DEL 1

Ja då var det dags för Tindra att bli tömkörd och att gå före själv, jag finns vid sidan utan att påverka henne. Det går förvånansvärt bra och här känns det att all träning som vi gjort genom långa promenader med halt osv har gett ett jättebra gensvar. Och det roligaste av allt förutom att hon var så lugn är att vi tömkör henne med bara grimma. Här har vi satt i båda tömmarna och jag har bytt till longerlina och har flyttat mig bak till Bo Här gör vi en dubbelaxel i kryssgång en svår gren i dressyren som Tindra klarade galant. Som ni även ser på bilden här under där hon gör hon en eXtra dubbelaxel i kryssgång vilket vi flitigt tränar på stenhårt. Fotograf Marianne Kilåker Avslutade där vi började att hon fick vara lös i ridhuset, ett stort tack till Bo som var lungnet själv. Längtar redan till nästa söndag Kl. 10.00

4 kommentarer:

 1. Här får man allt kolla in lite då o då märker jag. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Härligt att se att det gick så bra i ridhuset. Nu gör ni stora framsteg!

  SvaraRadera
 3. Hej och Grattis till framgångarna!!!
  Ser jättelugnt och harmoniskt ut.Kul att få se detta. Tur att det finns människor som kan ge en hjälpande hand, vilket vi alla behöver.
  Docka är stolt över Er oxå. Vore kul med lite kort som jag kan lägga ut.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha, vilken otroligt fin diamant jag har att slipa på. Jag tror inte på reinkarnation men Tindra måste ha varit häst i sitt tidigare liv då hon är en så klok ung dam.
  Mimmis

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad...