måndag 26 juli 2010

MALVA & AUGUST, HELG MED BRORSBARNEN
Malva kopplar av i hänggungan som var superkul.

Som synes så har bloggen vilat över helgen vilket jag ej gjort då vi har passat Malva och August. Det är underbart att få passa dessa små liv och knyta band som faster. Agust som är tre månader och väger redan 8 kg fick namnet budda. Mat var tredje timma och jag beundrar alla mammor och pappor som måste upp som i detta fallet ca var tredje timma på natten för att mata och rapa. Till och med jag som aldrig har ro fick sova middag.

Malva har lärt sig att ta för sig av livet och testar alla gränser så som barn gör men som mestadels skrattar åt allt vilket leder till att hon får alla andra att skratta hysteriskt, ett av hennes starka karaktärsdrag. Malvas matvanor bestämmer hon enväldigt över där gick inte att locka med varken kalaspuffar eller hallonkräm pust.


    Malva jagar såpbubblor.                       Provar faster Mimmis smutsiga strumpor.

Efter helgens blöjbyten fyllde vi tre ICA påsar och var sopsorterar man dem?
Första kvällen ringde kycklingpappan Andreas och frågade om: kolla nu de, har du gjort, hur mår de, glömm inte, du måste, har dom ätit, glöm inte ge henne vatten, får inte ligga på mage, lägg på sidan osv.
Ja vad svarar jag, nej hon har inte fått vatten på tre dagar eller nä vi tittar inte till August alls, skämt och sido de är ju deras allt och vem kan väl sköta om dem bättre än deras egna föräldrar.


                                         Vilket Semperbarn.
Kul, givande och rolig helg med många skrattattacker.

2 kommentarer:

  1. Hej Mimmi!
    Vilka fina små sötnosar till brorsbarn!
    Tusen tack för ditt tips på bloggen...det kommer ju som sagt bli fler resor till Malmö, och definitivt till Möllan! Då ska jag helt klart testa det persiska bageriet... Tror faktiskt att jag rent att stod och tittade på det..men tog mig aldrig in...attans! Men ännu en anledning att ta sig dit snart igen :-)
    Kram Gourmetmorsan

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...