tisdag 17 augusti 2010

JA VAD SKA MAN SÄGA...OM LAGEN

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=480323 man blir stum.

Ett annat inlägg från Birgittas hästsida om hästarna på ridskolan i Malmö antingen har jornalisten Gjort fjasko av MCR eller så måste det vara fel på ridskolechefen med de åsikter som hon ger, och de skall ge de unga ryttarna en gedigen syn på synsättet att ha häst?

Min komentar på bloggen:


Jamen vad bra låt hon äta mycket godis så att hästarna kommer ut, det blir ju en paradox.
Jobbigt att gå men inte synd om hästarna??
Till och med trafiken blir ett problem, ja om man inte tränar sin häst inför olika "faror" BLIR DET HELT KLART ETT PROBLEM.

"Citat"
Företeelserna är naturliga inslag i en stadsmiljö, men en säkerhetsrisk för hästarna, ridskolepersonalen och människorna runt omkring.
Men är inte de den grundläggande utbildningen att träna i olika miljöer?
Konstigt att det fanns hästar för innan bilen i städerna.
Och var någonstans sliter en häst på sina bakhovar av 20 minuters promenad och möjligt 10 meter till ridhuset där det är mjukt underlag om inte hästen behöver bakskor av annan anledning.
Jag kan bara säga stackars hästar som inte får vara hästar mer än drygt två timmar i en icke naturlig miljö jag blir sååå ledsen.


Idag har vi satt staket hos Marianne där mina hästar är, gått i ösregn så det blev klädbyta halvvägs. Sedan var det ut i skogen till 19.30, så nu ger jag upp dagen med att säga god natt.

Ja visst ja Anna Tindras uppfödare har ett "nytt" föl för i år Trixi heter hon här en vansinnigt galen musik till ett fint par. http://www.nordisdocka.se/27032107

2 kommentarer:

  1. STACKARS de som råkade ut för denna tragiska händelse. Obegripligt!

    SvaraRadera
  2. Ja jag blev så stum att jag inte hade några kommentarer på länken.

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...