tisdag 28 september 2010

FORTSÄTTNING FRÅN GÅRDAGENS INLÄGG...

Dagen D till ära gjorde vi kycklingsallad där ingridienserna var isbergssallad, tomat, roccula, paprika, tomat, bacon, sötärtor & kykling stekt i vitlök, soya & rödvin. Vi kunde nog bjudit hela Vreta på Sallad den dagen.

Träning på upppställning utanför Vreta

Premieringsförrättaren Morgan fick rycka ut då denna någon var försenad

Fokuserad...

Trixis nytillverkade grimma & grimmskaft i matchande färg med Annas skjorta

Nu var det Annas tur, tokfokuserad som vanligt på sin uppgift att ta sig in i ridhuset där det befann sig människor säkert från hela Östergötland som på ett eller annat sätt var inblandade med något som står på fyra ben. De hade delat upp ridhuset i tre delar varav två var visningsringar där premieringsförrättarna Ronny och Morgan ordade om extriöra delar och gångarter på något som liknade hästar till de som faktiskt såg ut som hästar. Högtalarna skrålade, Docka går in efter Tindra och vi parkerar oss i ett hörn  ställer Docka med manfria sidan mot publiken i öppna samtidigt som jag försöker fotografera Trixi & Anna. Ett omöjligt uppdrag men dock något Anna visade Trixi mycket väl vilket intygades både av ringsekreteraren och människorna som kom och grattade, -mycket väl vissat Anna. Just med tanke på hennes ringa åldet 4.5 månad och att moren stod i ett hörn och Trixi gick i ringen själv, jo Anna var ju med.
38 fina poänd blev det 8-8-8-7-7.
Kunde bli något i framtiden var det en fågel som visslade.
Ute på stallbacken träffade vi en av Tindras nära släkting och det får man ju säga att det är en slående likhet av huvud & hals mellan henne & Tindra, Efter Rapid.


Den här vet jag inte vad den heter.

Hingsten Troll Peter Ströms uppfödning, idag Barbros häststod bredvidsom stod bredvid.

Alla sätt är bra utom de dåliga...

Vi tackade för denna dagen för att komma hem och fira med Marianne som hela tiden varit med i våra tankar.Vi led ju ingen vätskebrist denna helg Marianne var värst skojade vi eftersom vi hade tre glas och hon inte var med. Likadant var det med mat, lödagskvällen avslutades med Super-Pizza och en underbar äpplekaka till efterrätt.

Jag vet inte om jag glömt något för det hände så mycket joo jo just det kolla här vad en liten Trixi kan.


TACK FÖR ATT DU FINNS ANNA

Igår åkte jag till Marianne för Tindra skulle få botulism nåväl sprutan mot butolism och i samma stund kastrerades Ture och det gick JÄTTEBRA


1 kommentar:

  1. Åh vad kul att läsa om er härliga helg. Och massor med fina bilder. Kram kram.
    Ps Ture mår fin-fint även denna morgon. ds.
    (undrar vilket konstigt ord jag måste verifiera min kommentar med denna gång ;-)

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...