måndag 3 oktober 2011

NYSS HEMKOMMEN FRÅN EN SKÖN HÄSTSEMESTER I LINKÖPING

Helgen i Linköping hos Anna har varit fantastisk dels med tanke på det fina vädret vi fick som gjorde att vi var tidigt uppe varje morgon. Just denna morgon var Johanna med Annas fd medryttare, daggen låg fortfarande på marken och solen började titta fram så även Docka och Trixi skrittandes från skogen.


Jag kan inte låta bli att fotografera Dockas vakra utstrålning och hennes anletsdrag, tilltalar mig till att ta flera bilder på just henne, Tindras mamma de kloka lugna men ändå energin.


Turen genom Östgötaskogarna var trollskt inte bara Dockas rumpa, en härlig morgon att minnas med fika när vi kom tillbaka till stallet, tackade Docka för en trevlig tur.


Sedan var det dax för "lilla" Trixi som vuxit till sig att få sin dos av oss människor genom att tömköras i skogen där det verkligen var hennes rätta element att traska över stock och sten vilken goding och mattes lilla pussgurka.
Den här killen kunde jag inte låta bli att plåta han är 7 år men ser mest barnslig och godtrogen ut i blicken en riktig julkortshäst.


Träning för nästa dags dressyrtävling. Kolla tapirläppen.

En glad Anna


En smörgåstårta på frdagskvällen blev en bra start innan musikanterna från "Gammla Linköping" spelade upp till dans.
Underbar musikunderhållning kl. 24.00 på fredagskvällen i lägenheten.
Annas första dressyrtävlig gick superbra och här syns ett glatt ekipage.

Fotograf Anna Kind suck.
Nåväl hon är ju så duktig på många andra vis så detta foto är väl ok.

Tack Anna för en mycket trevlig helg i de Östgöta landskapet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad...