tisdag 5 februari 2013

BESÖK I LINKÖPING

Det har gått fyra år sedan jag lärde känna Anna, köpte Tindra av henne vilket innebar att jag förunnades med både en fin häst och en livslång vänskap till båda. Det har inneburit en hel del resande mellan oss som vid premieringar, körprov och att bara vara tillsamman och ha de som vänner har, det vill säga villkorslösheten.

Här finns det mycket av kärlek och den är verkligen ömsesidig mellen Anna och hennes hästar.

 
Vi är verkligen olika själar som funnit varandra, Anna som har rutiner och mycket säkerhetstänk och så jag då, som tycker att man kan tänja på alla gränser.

Nog om kärlek och gränser. Fredagen hämtades jag vid tåget i Linköping blev fika och mot stallet där det blev en promenad med Trixi då det var hal is utan för hela stallet...

 

 
...senare på kvällen inmundigades en god pizza med en kall öl.

Hotellfrukost på fredag morgon och ett besök på Hööks där jag insåg att jag inte behövde något. Trixi tränades och jag satt upp på Docka och red en liten runda. Vi avnjöt ugnsstekt falukorv o potatismos senare på kvällen tillsammans med Kjella. "Lite" vin gick ner i strupen och kvällen blev sen.

Skogskörningskurs på söndag Anna packade pick-nick-korgen med diversegodsaker i. Åkte mot Nykil för att se vad som hände där. Hjälpte till lite med linor och slanor innan vi åkte vidare till stallet.Almas första resa utomlands (utanför Skåne) blev en upplevelse för henne då hon endast varit hemmavid gick bra, det var en nyttig resa för henne att resa till Linköping.

Tack Anna för en jättetrevlig helg!


 

2 kommentarer:

  1. Tack själv för att du alltid är så glad och positiv. Det är så roligt att få följa dig, Tindra i Era äventyr, kunna bolla tankar och idéer eller bara snacka bort en stund. Det blev som vanligt, en bra helg, helt kravlös denna gång och med fokus på Trixi. Den damen är fantastisk! Docka ska få mer fokus nu ett tag då det blir mer körning och en vagn ska vi bygga...Spännande. Nästa gång vi ses är det kanske en fölis på väg och jag ser fram emot att träffa Er alla igen! Sedan stamboksföring och 3-års prov och mycket, mycket annat skoj!
    Kram från Anna

    SvaraRadera
  2. Sant sant... Vi kommer nog altid att ha att göra om vi skaffar föl omelott, hahah.

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...