tisdag 9 april 2013

PREMIÄRTUR MED MITT NYA SLÄP IFOR WILLIAMS

Idag tillät vädrets makter att ta premiärturen med mitt nya släp, Ifor Williams. Kändes en stor skillnad att köra detta släp med två stora hästar i. Tror att bladfjädringen har stor del i detta så hästarna kan åka bekvämare.

BÄST I TEST och för stora hästar: Ifor Williams tillverkar rejäla släp i absolut toppkvalité. Det unika och testvinnande chassiet med paraboliska bladfjädrar gör att vagnarna har en fantastisk väghållning med mycket hög åkkomfort.

Bladfjädringen är överlägsen i många avseenden, bla är de inte temperaturkänsliga vilket gör att hästarna får samma höga åkkomfort både sommar /vinter. Dessutom har bladfjädringen extremt lång livslängd och är i princip underhållsfri.
 
 
 
I dessa ingår bl a ett helt nyutvecklat 30 mm syrafast aluminiumgolv. Mycket kraftigt och tåligt mot fukt och urin, därför helt överlägset ur säkerhetssynpunkt. Du slipper alltså riskera att din häst trampar igenom ett uppruttet trägolv. Över aluminiumgolvet ligger även en 12 mm tjock gummimatta.
Dessutom ingår fronturlastning på valfri sida, sparkskydd, takluckor, säkerhetsbommar som snabbt & enkelt kan fällas utifrån, kulkoppling med inbyggd låscylinder och ett lättåtkomligt reservhjul med skyddsöverdrag. Dubbla bomhöjder som är reglerbara i en mängd olika lägen.
 
Det dragfria luftintaget i fronten tillsammans med de ventilerade bakluckorna gör att hästarna får bästa möjliga ventilation i släpet.
 
Detta tillsammans med den testvinnande och underhållsfria fjädringen gör att du kan vara säker på att du köper ett hästsläp som du och dina hästar kan lita på väldigt länge, vilket också ger ett mycket bra andrahandsvärde.
 
SUPERNÖJD...
Första dagen på ett tag då vädret inte varit aldeles till belåtenhet i Skåne tror det har blåst/stormat i snart 2 månader med undantag för några dagar så kom vi äntiligen tillbaka till Vombskogen
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad...