måndag 19 april 2010

ÄNTLIGEN MÅNDAG

Hovslagaren skulle komma idag men de är ju så förkylda allihop och hon måste ju tänka på de andra kunderna. Marianne och jag var i Tomelilla på Stallshopen i fredags och jag shoppade loss på en saltsten.
Igår var jag hos hästarna och pysslade om Solomita och Memeliz lite extra. Dom är verkligen fina två gammla damer. Idag åkte Emma och jag till apoteket och hämtade penicillin sedan åkte vi till en sadelmakare inte så långt från mig vilket jag inte visste fanns, köpte två tömringar som jag kan sätta på selen när vi tömkör.
Memeliz fick sin första penicillinspruta idag så jag får hoppas hon snart frisknar till.

.Även "lilla" Hugo (Shire) som precis är kastrerad och lite eländig fick spruta, kommer att sakna denna fina häst som varit hingst och vi har kunnat rida ut med stona och han har alltid skött sig som en gentleman och som Markiz gick tillsammans med när han var två.


Tog ett par foton på Emma när hon rider in en ardenner.
Har även tagit hem hästarna idag så att de får friskna till hemma innan betessläpp hos Marianne, ja kort och gott.
Anna gjorde bra ifrån sig på DM kom sexa av 7 st i skogskörning, hon gjorde det igen körde någon annans häst ...läs själva Annas skogskörning

2 kommentarer:

 1. Hej Mimmi!
  Det var 7 startande på DM inte 18. Jag är jättenöjd. Vissa saker funkade jättebra andra mindre bra men de kommer funka bättre nästa gång!
  Hoppas hästarna blir bättre
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ha ha ja du ser jag ska alltid överdriva...

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad...