tisdag 20 april 2010

SNÖ DEN 21 APRIL

Så mycket var det med den våren, plötsligt kommer snö när inte ens tulpanerna har blommat.Hästarna har blivit bättre i sin förkylning. Och så kommer de snö nu på eftermiddagen... mina penseér klarar väl sig hoppas jag?
Var och lämnade Chicko till kastrering, då vi har två tikar i familjen och inte ska han bli far till en massa hårlösa Staffar eller vad säger ni? Skämt och sido han kommer att må mycket bättre ialla fulla fall. 
Vi gorde ett trappräcke så att Stålnackarna och Karl-Yngve kan komma in till oss.
Längtar till solen och vårkänslorna igen.

2 kommentarer:

  1. "I mitt bagage där ska jag ha en liten gubbe som är glad och sjunger tralala": (från tv-serien Macken) Eller hur? eller som kastar gödning! Ha ha jag hade velat se han. Krya på hästarna så får dom snart komma hit och beta!!!
    Mina hästar hälsar och tackar för morötterna.

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag undrar lite över hästarnas förkylning. Blev de vaccinerade strax innan de blev förkylda? Anledningen till att jag undrar är att det skrivs om förkylda hästar lite varstans nu, och att min väninnas häst plötsligt blev förkyld. (Jag menar - hur vanligt är det med förkylda hästar???). Väninnans häst vaccinerades dagen före förkylningen, men har i övrigt ingen som helst anledning till att bli sjuk. Är det sprutorna eller är det något som går? Hälsningar, Karin

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...