fredag 16 april 2010

TÖMKÖRNING PÅ BANVALLEN

Mitt nya måtto som jag fick av Henry, FÖRST MÅSTE MAN KÖRA IN FÖR ATT KUNNA KÖRA UT...eller hur? Gissa vem jag mötte imorse då jag var på väg till Tindra? Jo Marianne, hon var ute och tömkörde Loka i Lövestad city. Hon ser lycklig ut. Senare tog Mariannes och jag en tömkörningstur med Tindra på gammla banvallen, lite stökigt ibörjan men som sagt tidigare är hon inte mycket tömkörd med bett. La tungan över bettet så vi fick korta hennes sidostycken eller nackstycke heter de ju på ett islandsträns vilket jag inser att jag måste byta till vad som anstår en nordis, men man tager vad man haver sa Kajsa Varg, men det gick jättebra efter ett tag, huvudsaken hon söker sig framåt och gör redan bra halter och igångsättningar. Jag är nöjd för idag. Kanske ska följa med Marianne till Tomelilla men min man kanske saknar mig.

2 kommentarer:

 1. Mmmm, Loka är en av dom saker som gör mig lycklig. Vilken kanonbra dag vi hade igår, jag somnade i fåtöljen på kvällen efter mina ägg&ansjovis mackor tillsammans med den goda italienska skinkan (skulle nog köpt lite mer....)

  SvaraRadera
 2. Snygg rumpa Tindra fått. Jag väntar och väntar på att Tindras halvsyskon ska vilja komma till världen. Men Docka bara luras, trots vaxproppar...
  Vet inte om jag orkar köra DM imorgon med ännu en lånad kuse.
  Namn på fölis är klart nu iallafall...OM det kommer något.
  Kramar från en trött Anna

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad...