söndag 25 september 2011

SJÖBODAGARNA BLEV ETT KVITTO PÅ TINDRAS UTBILDNING/TRÄNING

Med allt vad det innebär att ta sin häst till centrum på Sjöbodagarna och köra henne, fick jag ett fint kvitto på att hon fungerar bra bland allt stohej. Jag är så lycklig över mitt treåriga lilla sto som nyligen är inkörd att ord inte finns att tillgå. Spännande med nya utmaningar för både mig och Tindra. Väl inne på banan fick Per, ordförande i klubben ta över tömmarna då jag inte hade koll på pisken och tömmarna i handen. Han gjorde en galant uppvisning i att framföra en unghäst inför publiken med hatten i högsta hugg när publiken applåderade och tack för lånet av sulkyn. Uppvärming med Tindra för att kunna bekanta sig med platsen.

Många trevliga ekipage var med när vi idag representerde vår nya klubb LRKK 

Bosses fina ekipage med sina Nordsvenskar gjorde publiken glad när de efter uppvisningen fick åka med en runda.

 Här har vi tappat farten och Lasse letar efter den.

En av ekipagen var Ullis som hoppade med denna hästen för första gången.


När körningen var avklarad tömkörde jag henne ner till kärnan av centrum där det var karuseller och band som spelade. Fantastiska lilla häst. Där var en del konstiga underlag och övergånsställen som hon inte sett tidigare då vi inte har tillgång att träna på det när jag bor på landet.


Anna har debuterat i DM/KM brukskörning/ridning idag med Tindras mamma Docka så nu är det dax att ringa och fråga hur det gick.

Tack alla idag för en underbar upplevelse.

2 kommentarer:

  1. Oj,oj det var verkligen duktigt! Har ni övat jättemkt på sånt eller är hennes coola sinneslag nyckeln till framgång?

    SvaraRadera
  2. Visst har vi övet mycket ett tag var det problem att få in henne ivagnen men det går som en dans nu efter allt nötande i våres innan premieringen och körtestet. Tillika är hone n ganska cool häst i de sllra flesta situationer som jag tränar henne innför.

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...