tisdag 22 november 2011

DEN DAGEN KOM, DET OUNDVIKLIGA ATT TA BORT SIN VÄN...

Tänk om det var så lätt...att måla över problemen...



Jag är så ledsen idag, jag har "bestämt" att ta bort Memeliz.
Min lilla blomma som följt mig troget och förgyllt mitt liv så rikt, mina tårar faller på min kind och det är så fruktansvär att bestämma en dödsdag.

Min lilla flicka...

Vi har gjort så mycket tillsammans...i hennes ungdoms dar. På äldre dagar har hon inte gjort så mycket men hon har alltid varit en glad tjej som alltid gnäggat när jag kommer även med bilen har hon haft full koll på att det varit jag min lilla tjej.



Sorg i mitt hjära.........................

5 kommentarer:

  1. Tänker på dig vännen. <3
    Kram / Nancy

    SvaraRadera
  2. Stor StyrkeKram till Dig!
    Ring precis vilken tid på dygnet du vill om/när du vill prata/gråta. Hade jag haft råd hade jag kommit med en bred axel och som vän.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Åh, tänker på dig och på hur modig du är som ändå tar ett beslut. kram Anna

    SvaraRadera
  4. Det var ett svårt och smärtsamt beslut du var tvungen att ta. Du gav ett vackert liv till Memeliz med det hjärtat du har. Nu är det dags för henne att lämna vår värld så att hennes liv får ett slut utan oönskad lidande. Släpp dina tårar kära Du, behåll inte de inom dig. Låt sorgen processa: det är det djupare sätt att säga hej då till din käraste. Din granne som vill ha dig gott...

    SvaraRadera
  5. Tack snälla ni för era fina ord...behöver allt stöd jag kan få för det var inte igår jag mådda så här dåligt, och det är skönt att få erat stöd det behövs när sorgen är så stor...

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...