onsdag 17 oktober 2012

HÄSTAR ÄR SOLSKEN

Ja nu var det ett tag sedan man uppdaterade denna sidan. Mycket vatten har runnit under broarna sedan sist.

Lilleman grannens shettis har flyttat till ett nytt ställe och frisern Bertus har kommit bra in i flocken med Tindra och Solomita. Inköp av ny sadel till Bertus blev en stocksadel eller som de även kallas Poley saddle, en Australiensisk sadel.


Idag åkte jag med Annika min höleverantör för att köpa ett för mig nytt märke RaceWays som finns hos vitaminspecialisten, behöver vitaminer och mineraler och funderat länge på vilket märke jag skall ha och ville att det skulle innehålla selen och E-vitamin.

Detta märke säljer endast organiskt och inte syntetiska ämnen som tydligen är väldigt vanligt i svenskt foder. 25 kg 350 kr exkl. moms. Säljs främst inom trav och galoppsporten.

Tindra har blivit rund som en boll och undrar om kombination med sommarbete och dräktighet ställt till detta. Svårt att banta ett dräktigt sto, men det blir att dra ner på den fria tillgången på hösilage och mer motion.

Så nu tar vi skrittrundor två gånger om dagen totalt ca 2 timmar till att börja med. Det är så trevligt med sällskapet Bertus och hans ryttare.

Äldre bild, en av de första dagarna i Bertus liv hos oss.
 
Blev även ett nytt pannband från Bengts Foder.
 
Sedan får man drömma lite "vidare", detta får bli nästa inköp.
 
God Natt.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad...