lördag 8 maj 2010

ATT FÅ EN GRATIS SOLFJÄDER

Att låna ut sitt bloggutrymme som reklamplats må vara tvivelaktigt, men idag kan jag inte låta bli att tipsa dig som bloggar om någonting som ger inte bara mig, utan kanske även dig en trevlig present. Vad sägs om sommarens blivande trend för alla oss som bloggar: En kinesisk solfjäder! Eller varför inte en bok om Kina?
Har en vännina i Eslöv Njing Njing heter hon, talar så vackert om sitt hemland. Skall visa henne denna sida. http://www.mittensrike.se/

Min recension:
När jag tänker på landet Kina så tänker jag på mycket människor, god mat, trevlig kultur och de underbara tecknena de har i sitt skrivna språk. Men vad kan jag om Kina igentligen?

 På Mittens Rike kan jag nog lova att du hittar det mesta och kan lära dig massor om Kina, ett exempel är "konsten att pruta" och "konsten att räkna på fingrarna" och mycket mycket mer. Hotell, men helst utan att de blir för dyrt så hittar du de här. Länka in så kan du drömma en stund på http://www.mittensrike.se/.


Tillbaka till häst igen de outtömliga ämnet, hittade en ny blogg på nordis i Skåne, trevligt.
http://blogg.jessicajacobsson.se/#home

Skulle föjlt med Marianne till NordFjordKampen men så fick vi besök som stannade över natten, med besöket följde 4 stora entrecote som slank ner utan problem, ja inte 4 utan 1st till mig. Kvällen avslutades med tärnignsspel. Detta gör vi gärna om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad...