onsdag 27 oktober 2010

REGN REGN & ÅTER REGN

-Jag gillar Anneli  

Sissela Benn i ny dramakomedi - I Anneli

Ena stunden blyg och försagd. I nästa stund skamlöst ärlig. Det är Anneli i ett nötskal. Hon är 26 år och jobbar på kafé Majsans corner, spelplatsen för dramakomedin I Anneli. Sissela Benn slog igenom för ett par år sedan som tonårstönten Filippa Bark. Nu är hon tillbaka i tv-rutan i rollen som Anneli.Gillar skarpt


Idag skulle jag ta hem Tindra, men tiden räcker inte till riktigt. Till Ystad och hämta kohudsmatta till Stålnacke och sedan hem för att stryka deras gardiner som jag tvättat igår, de ska ha storfrämmande till helgen och är oförmögna att göra en del saker för tillfället. Skulle kört Kristina Stålnacke till vårdsentarlen för influensaspruta men det sköt vi upp.

Grannen kom och frågade om jag kunde hjälpa han att tömma det sista i hans hus, han som tidigare i sitt liv kört runt och hämtat upp dödsbon hade ju inte precis lite saker i huset så nu är en del av det hemma hos mig.
PUST nu ser här ut som värsta LOPPIS-varuhuset och jag vet inte var jag skall börja "sortera".

Imorgon kommer en kille från Göteborg och kikar på min BMW som jag ska sälja, skulle kommit idag men så ringde han i sista minuten och sa att han kommer imorgon.

Ja ja aldrig blir det riktigt som man tänkt sig.

Men imorgon har vi spikat att Tindra kommer hem oavsett väder.

En glad nyhet är att Anna från Linköping Tindras uppfödare kommer till Skåne i november och då ska vi...
ja det får jag berätta då.

2 kommentarer:

 1. Säg åt Tindra att sluta hoppa över staketet och komma hit och störa! Hon får faktiskt bo hemma hos sig nu!

  SvaraRadera
 2. ...jag ska väl inte göra något??? Tänkte bara komma och ha semester.

  Vi ska ha en heldag med hästarna... 1 pass vardera på fm, lunch och därefter 1 pass till med dem alla. Sedan har Marianne utlovat mat,spö, äpplekaka och vin... Johanna och Lotta kanske kan kika förbi oxå. Så sover vi över där och gör nåt skoj på fm innan vi åker hem till Er och hittar på nåt annat skoj.
  Så har jag planerat in min semesterresa till Skåne-land :)
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad...