lördag 9 april 2011

NU KOM JAG PÅ...vad jag glömde igår.Igår kväll kom några goda vänner och vi drog ihop en trevlig och supergod middag. Bestående av stekta räkor och kräftor i chili och vitlök som förrätt sedan blev det sesamstekt kyklingfile....mumma.

Nixi Orvoën

Nixi våran nya granne kom in och frågade om vi hade lite vin hemma, fransyska som hon är, -självklart välkommen in. Vi diskuterade franska skådespelare och jag har haft en favorit sedan jag var 15 år och vips så var namnet borta....merd.

Blir man tokig eller. Har haft  bilden på skådespelerskan iklädd endast korsett med mig hela mitt livet för jag tyckte/tycker att hon är så vacker. Jag är ju en obotlig kostymfilmsälskare som bara kan drägla över filmer som exempelvis Elisabet II.

 En spröd utstrålning, troligtvis 80-talssminkad på bilden med de knallröda läpparna.

                             

För en stund sedan kom jag på vad hon hette Isabelle Adjani visst är hon vacker.


Eller var det Isabella Hupper...


...iförmiddags promenerade jag, Tindra & grannflickorna till mitt jobb för att leka & fotografera/filma med min "lilla lilla" digitalkamera lite i paddocken...och jag leker i Photoshop *ler*Min Photoshopbild

Henrys Photoshopbild
Här har Henry redigerat bilden ovan efter sitt tycke, alltid lika brillijant.Orginalbilden


Detta kallas contaierträning...eller
2 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Vilka underbara bilder på Tindra, som vanligt :)
  Den traven ska vi försöka få fram på visningen. Skor på och du bakom som piskfösare. Kalas...Vi får testa när jag kommer.
  Har 3 ev datm då jaj kan komma 6-8 Maj, 20-22 Maj el 27-29 Maj. Vilket passar Er? Vore bra om vi kunde åka till Mameluckerna då med.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja tack för den under bara turen och kul var det kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad...