onsdag 11 januari 2012

RIDTRÄNING FÖR J

Alltid lika roligt och givande att träna för J.

Först hem och fyllde bilen med ridkläder, hjälm, borstar, benskydd & barbackagjorden, glömde vojloken, tillbaka till jobbet då det är på sk. arbetstid jag rider, för att lägga av ateraljerna för att sedan köra hem och hämta Tindra för promenad tillbaka.

Fick sätta henne i box för att hon skulle torka några timmar innan träningen då hon denna vintern inte är klippt och heller aldrig varit det,går ute dygnets alla timmar. Helt optimalt är det ju inte, tog en evighet tyckte jag att borsta bort all leran...

Väl inne i paddocken hade jag en pigg tjej att rida, idag tränade vi på att trava och på kortsidorna skritta fyra steg trava igen och på långsidorna göra halt ca 5 sekunder och sedan trav från stillastående. Blev lite si och så med takten eller om jag ska kalla det för att det inte riktigt flyter på.
Men så dyker de där små ögonblicken av sekunder när allt bara känns så rättoch då bara njuter jag och lever läng läng på det..

Undra så om hon läst på lite extra inför denna lektionen .

 Emma kom förbi med Lilleman men hade tyvärr inte tid att hälsa på dem.
Hade ett givande samtal med Agneta som ringde från Paris, vi pratade Merentshäst och fick länk till en som hade rasen här i Sverige, spännande.

2 kommentarer:

  1. Låter som om ni fick en bra träning. Visst känns det såå bra när allt flyter på och hästen bara ÄR.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen och målet är för mig att de ska gå att njuta lite längre i framtiden både för henne och mig. :-)

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad...